Arbor Noord Nederland BV - Specialist op het gebied van bomen en groenvoorziening Arbor Noord Nederland BV
 

Nieuws

De storm van oktober 2013 heeft veel schade toegebracht aan o.a. woningen en auto's. De medewerkers van Arbor Noord Nederland B.V. doen er alles aan deze bomen zo snel mogelijk te verwijderen zodat de gedupeerden met de herstelwerkzaamheden van de geleden schade kunnen beginnen.  

storm najaar 2013

 

 


 

 

Op 31 oktober 2011 heeft Arbor Noord Nederland BV een Linde aan het Lopendediep verplant. Dit in verband met renovatie van de kademuur. 

De boom is tijdelijk geplaatst op de Ossenmarkt en zal worden teruggeplaatst als de werkzaamheden zijn afgerond. :

Linde

Op 26 april 2011 heeft Arbor Noord Nederland BV een aantal bomen aan de Sluiskade verplant:

Sluiskade

Een video van de bovengenoemde werkzaamheden aan de Sluiskade is hieronder te zien, gemaakt door de heer Nankman.


Op 26 september 2010 is er door Arbor Noord Nederland BV een grote kastanje bij de Munnikeholm verwijderd. :

Kastanje

Een video van de bovengenoemde werkzaamheden aan de Munnikeholm is hieronder te zien, gemaakt door de heer Nankman.


Op 24 maart 2010 zijn de linden aan de A-brug terug geplaatst. Deze zijn vorig jaar door Arbor Noord Nederland BV middels een boot naar een tijdelijke opslagplaats verplant; dit in verband met herstelwerkzaamheden aan de kademuur. Dank aan de heer Nankman voor de foto's :

A-brug

Een video van werkzaamheden aan de Zuidwending te Beijum in Groningen, hier is de kap van 37 populieren uitgevoerd (gevolgd door een, niet op video vastgelegde, herplant van pluim-iepen). Gemaakt door de YouTube gebruiker 'p77nl', waarvoor dank.


In de nacht van 16 op 17 oktober 2009 heeft Arbor Noord Nederland BV een nachtelijke verplanting van een Linde aan de Spilsluizen (bij de Ebbingebrug) in de binnenstad van Groningen uitgevoerd.

Dit in verband met herstelwerkzaamheden aan de kademuur, nadat deze herstellingen zijn afgerond zal de boom van zijn tijdelijke groeiplaats terug geplaatst worden.
Met dank aan de heer Arends, van de dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de Gemeente Groningen, voor het nemen van de foto's :

Spilsluizen

Afbeeldingen van het kappen van bomen aan de Bachkade in Groningen; met dank aan de heer Lindemulder voor het maken van de foto's :

Werkzaamheden Bachkade

Afbeeldingen van het plaatsen van de kerstbomen op de Vismarkt en de Grote Markt in Groningen:

Kerstboom


BTW nummer: NL.8228.30.073.B01                                    Arbor Noord Nederland BV                                    Kamer van Koophandel nummer: 50102974