Skip to content
Arbor Noord Nederland

Boomrooierij

Boomrooierij

Dode en zieke bomen moeten soms gerooid worden. Dit kan door ons worden verzorgd, want wij hebben jarenlange ervaring met snoei en rooien in allerlei werkomgevingen. En in alle situaties staat de veiligheid voor bijvoorbeeld omwonenden en verkeersdeelnemers voorop. Ook bij wegonderhoud en wegenbouw kan het noodzakelijk zijn bomen te kappen.

Arbor Noord Nederland BV BV bezit groot materieel – zoals een eigen hoogwerker, shovels en diverse versnipper combinaties – en is in staat om in korte tijd, tegen een scherpe prijs veel bomen weg te halen. Daarbij wordt uiteraard gewerkt volgens de VCA-richtlijnen. Na het verwijderen van de boom is het soms nodig of raadzaam om de stobbe te verwijderen.

Met onze professionele stobbefrezen kunnen stronken van alle maten bomen op bijna elke plaats worden weggefreesd. De afvoer,eventuele versnippering en verdere verwerking van vrijkomend hout en snippers kunnen wij voor u verzorgen.

Telefoon

Bel direct 050-5411063 of 06-51190084

Arbor Noord Nederland

Flensburgweg 10, 9723TN Groningen

Plan een afspraak in

Arbor Noord Nederland

Certificering

ISA

Lid van de 'International Society of Arboriculture'

KPB

Aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.

Vrijblijvend overleg?

Wil je meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een specialist naar jouw project laten kijken, neem dan contact op.

Een selectie uit onze

Opdrachtgevers

5/5
Arbor heeft ons geholpen bij het verplanten en in depot nemen van 17 grote lindebomen voor de nieuwe parkeergelegenheid aan het Damsterdiep te Groningen.
gemeente groningen
Gemeente Groningen
5/5
Wij hebben Arbor ingeschakeld voor het taxeren van 125 Essen aan de Godlinzer Oude Dijk. Dit teneinde de schade veroorzaakt door zeer groot transport vast te stellen.
gemeente Delfzijl