Skip to content
Arbor Noord Nederland

Boom verplanting

Boom verplanting

Het komt voor dat de standplaats van een boom door een wijziging in een bestemmingsplan wordt bedreigd. Ook kan het zijn dat men een oudere, indrukwekkende boom een andere plaats wil geven. Arbor Noord Nederland BV kan u hierbij van dienst zijn, want ons bedrijf heeft ruime ervaring met het verplaatsen van bomen: per jaar wordt er voor zo’n 50 grote bomen een nieuwe standplaats verzorgd.

Speciaal voor het vervoer over de weg van dergelijke monumentale bomen heeft Arbor Noord Nederland BV zelf een kanteltransportmechanisme ontwikkeld. Dankzij dit unieke kantelmechanisme kunnen grote bomen op verantwoorde en gecontroleerde wijze over grote afstanden worden vervoerd.

Wij realiseren een bijzonder hoog aanslagpercentage, omdat wij in de loop der jaren veel kennis en ervaring hebben opgebouwd en wij bij het verplanten de juiste zorg en nazorg geven.

Telefoon

Bel direct 050-5411063 of 06-51190084

Arbor Noord Nederland

Flensburgweg 10, 9723TN Groningen

Plan een afspraak in

Arbor Noord Nederland

Certificering

ISA

Lid van de 'International Society of Arboriculture'

KPB

Aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.

Vrijblijvend overleg?

Wil je meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een specialist naar jouw project laten kijken, neem dan contact op.

Een selectie uit onze

Opdrachtgevers

5/5
Arbor heeft ons geholpen bij het verplanten en in depot nemen van 17 grote lindebomen voor de nieuwe parkeergelegenheid aan het Damsterdiep te Groningen.
gemeente groningen
Gemeente Groningen
5/5
Wij hebben Arbor ingeschakeld voor het taxeren van 125 Essen aan de Godlinzer Oude Dijk. Dit teneinde de schade veroorzaakt door zeer groot transport vast te stellen.
gemeente Delfzijl